onsdag 1 januari 2014

Status quo

Och det är nyårsdag och huvudet går på halvfart och det är drösvis med kvarlämnade och utbrända fyrverkeribatterier på allmänningen nedanför huset och det är förstås någon annan som ska städa undan och jag funderar över om denna någon annan är jag eller grannen eller kommunen.
Men nu gäller det att inte fastna i bitterhet det första man gör 2014 utan nu gäller det att försöka vara nöjd och glad och göra bokslut med 2013.
Och visst, man ska ligga lågt och man ska inte förhäva sig och allt det där men har man under året fått pris på en gala på Skeppsholmen för Sveriges bästa kundreportage och har man nominerats som Årets travamatör på hemmabanan Sundbyholm så måste man väl ändå ha gjort något rätt på jobbet och fritiden?
Å andra sidan har man som vanligt glömt, försummat, slarvat, gjort och sagt fel saker vid fel tillfällen och bettet sig spånigt i största allmänhet och då jämnar väl det bra och dåliga ut sig i slutänden och skapar ett status quo som man har att utgå ifrån under det nya årets första skälvande timmar.

För övrigt tycker jag...
...att det är gott att börja året med ägg och bacon och äppeljuice.

1 kommentar:

  1. Goood fortsättning Ulf, önskar Din trognaste följare (tror jag).
    hälsar Lars i V-ås

    SvaraRadera